• ПОН - ПЕТ: 08.00 - 16.00
  • САБ / НЕД: ЗАТВОРЕНО (освен за итни безбедносни интервенции)

ПОНУДА

макаларм е ваш професионален бизнис партнер

УСЛУГИ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА И ОДРЖУВАЊЕ НА СИСТЕМИ ЗА ТЕХНИЧКА БЕЗБЕДНОСТ

Системи за дојава и гаснење на пожар

Монтажа и инсталација на автоматски и рачни јавувачи за дојава на пожар, централи и спринклер системи.

Алармни и системи за контрола на пристап

Монтажа и инсталација на аларми, сензори за движење, магнетни брави, паник тастери, домафони итн.

Системи за видео надзор

Монтажа и инсталација на AHD и IP видео камери, DVR-и и NVR-и, хард дискови и понуда на cloud архивирање на видео записи.

Изработка на ППЗ елаборати

Скицирање и изработка на елаборати за заштита од пожари, екплозии и опасни материи и шеми за евакуација.

Консултантски услуги

Изработка на индивидуален и персонализиран план за безбедност кој вклучува дизајн, инсталација и одржување.

NovaPark: Рампи и паркинг системи

Интегрирано решение од хардвер и софтвер за менаџирање и контрола со отворени и затворени паркинзи.

Дали Ви се потребни
дополнителни консултации?