• ПОН - ПЕТ: 08.00 - 16.00
  • САБ / НЕД: ЗАТВОРЕНО (освен за итни безбедносни интервенции)

ПОДАТОЦИ ЗА КОНТАКТ

Контактирајте не!

Соравија Комплекс - Зграда Рома

ул. Тодор Александров бр.199, дел.пр.4, 1000 Скопје нас.м. Водно - општ. Центар

+389 71 444496

Пон до Пет од 08.00 до 16.00

info@makalarm.mk

Ќе ви одговориме најдоцна за 24 часа.