• ПОН - ПЕТ: 08.00 - 16.00
  • САБ / НЕД: ЗАТВОРЕНО (освен за итни безбедносни интервенции)
Посветени на заеднички успех

Вашата безбедност е наш приоритет.

Макаларм е меѓу првите компании кои што работат со техничко обезбедување во Македонија.
Се грижиме за вашата безбедност од 1991 година.

посветени на заеднички успех

Соработувајте со професионален бизнис партнер.

Макаларм ги поседува соодветните лиценци, дозволи и сертификати за работа во индустријата.
Ние сме и ISO сертифицирана компанија.

Услуги во опсегот на техничка безбедност

Најбарани услуги

Противпожарни системи и ППЗ елаборати

Монтажа и инсталација на противпожарни системи. Изработка на ППЗ елаборати по нарачка.

Алармни системи и контрола на пристап

Монтажа и инсталација на алармни и системи за контрола на пристап. Понуда на софтвер за евиденција на работно време.

Системи за видео надзор

Монтажа и инсталација на системи за видео надзор. Ексклузивна дистрибуција на опрема за видео надзор од Partizan, Чешка.

Ваш професионален деловен партнер

Лиценци и сертификати

Макаларм ги има соодветните лиценци, дозволи и сертификати за работа во индустријата.

Ние сме ISO сертифицирана компанија од страна на акредитационата куќа StandCert d.o.o. од Република Србија со следните сертификати: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, ISO 27001:2013 и ISO 20000-1:2018.

дознај повеќе
700

реализирани проекти

50

активни клиенти

150

задоволни клиенти

5

застапништва

Менаџмент

Извршен тим на компанијата

Љупчо Аврамовски

Генерален Директор

Димитар Аврамовски

Менаџер на Продажба

Дарко Павловски

Менаџер на Технологија

Дали Ви се потребни
дополнителни консултации?